Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за тази Alfa 166 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз натам съм се запътил, макар някои хора да ми казват, че много се чупели, майсторите само това разправяли, не си взимай алфа много се чупят.
    Странното за мен все още е и фактът, че няма много такива коли в българия, особено в сектора за продажба.

Comment

Първоначално публикувано от inetsov Покажи съобщение
      И аз натам съм се запътил, макар някои хора да ми казват, че много се чупели, майсторите само това разправяли, не си взимай алфа много се чупят.
      Странното за мен все още е и фактът, че няма много такива коли в българия, особено в сектора за продажба.
      Напротив има много Алфи за продаване,но няма купувачи за тях,защото такава кола не се купува лесно ей така.Трябва да се запалиш достатъчно,ако не го направиш,по-добре не си взимай Алфа,коли на пазара колкото щеш
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не съм съгласен колега. Алфа 166 след 2004-та с дизелов в мобайл бг има едва няколко като сигурно 1/3та от тях са читави.

Comment

Първоначално публикувано от inetsov Покажи съобщение
          Не съм съгласен колега. Алфа 166 след 2004-та с дизелов в мобайл бг има едва няколко като сигурно 1/3та от тях са читави.
          Moжеше да се конкретизираш в предния си пост

Tук има 13 http://www.cars.bg/?go=used&search=1...&conditionId=1

А тук 11,като някои не се дублират http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi

Ако от 15 коли на пазара неможеш да си избереш,значи търсиш нещо по евтино,или си с много претенции за финансовата си подплатеност,или търсиш нещо перфектно/това е почти невъзможно да го намериш в Бг,особено нов внос/
          Last edited by Mury; d.m.y г., 11:50.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не сме се разбрали
            Аз определено не казвам, че не мога да си намеря.
            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...307&f1=details
            Тази определено доста ми допада и като цена и като визия.
            Проблема в моя случай е, че имам още време докато дойде момента да купувам кола. Това което правя в момента е да ставам фен на алфата за да мога с лекота и без притеснения да си купя такава.

Comment

О, тая последната си е бонбон отвсякъде !! Направо ми се прииска да ги направя две - близначки и да ги карам подред...
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Working...
              X